Jag älskar dig Mariah Gustavsson

fredag 16 april 2010

JAG VILL DIT !!

Texter jag har skrivit till älsklingen




En vanlig Fredag

Idag vaknade jag runt 10:30 och låg kvar i sängen till typ 11:40. Sen gick jag upp och åt lite frukost och sen satte jag mig vid datorn för att spela lite The Sims 3. Efter de så smsade jag mamma och frågade om jag fick låna hennes internet lite och de fick jag. Så jag gick dig vid 13:10, nu sitter jag här och kollar på facebook, bilddagboken och passar på att uppdatera bloggen lite. Men de har inte hänt så värst mycket sen jag uppdaterade sist. I helgen så kommer de inte ske så värst mycket, mer än imorgon ska jag träffa älsklingarna, sen ska vi ner till stan och möta hennes pappa som kommer ifrån Stockholm för att stannar här i en vecka. För på måndag ska han vara med och fira Theos 1års dag. Sen på söndag blir de tvätta med farsan. Idag är de inte direkt varmt, de blåser kallt och så ingen sol heller. Hoppas den kommer fram snart.

Fy fan vad jag saknar mina älsklingar !! <3


tisdag 13 april 2010

En solig Tisdag

Runt 11:20 vaknade man utav att solen sken in rummet.
Det är underbart att vakna till att solen kikar in.

VÅREN ÄR HÄÄÄR !!

Just nu:
sitter jag hos mamma, fick låna hennes dator en stund, kollar bilddagboken och facebook och sen passar jag på att uppdatera bloggen som jag inte gör så värst mycket nu. Kommer bli mer sen då jag har internet.

Idag: Sker de inte så värst mycket mer än att möta älsklingen & Theo i stan runt tre.
S
en blir de att vara med dom en stund och sen blir de nog att dra till gården lite senare.

Sen:
Efter pappa har slutat så ska vi åka till Chrille och hämta min dator, jag va där i helgen och lana men kunde inte ta med mig datorn hem i söndags för pappa hade ingen bil att hämta mig med.

Här kommer lite bilder från igår då jag, Theo och älsklingen va ute i solen.

Så söt man kan vara

Mycket fint väder

Mina underbara familj

Så glad man kan bli då man får gunga lite