Jag älskar dig Mariah Gustavsson

lördag 6 februari 2010

Happy day !

Idag har de varit riktigt roligt.
Dagen började med att jag och älsklingen gick upp vid 11:30
och satte oss vid datorn en stund och sen blev de käka frukost.

Sen så fixade jag och älsklingen i ordning oss för att åka till Heron City, så vi åkte vid 14:45 tåget in till Älvsjö och bytte till bussen som tog oss till Kungens Kurva. När vi klev av bussen så fick vi syn på IKEA och beslutade oss för att gå där en stund. Det fanns mycket man ville köpa och ha. Men de blev inget inköpt. DUKTIGT FRÅN VÅR SIDA !
Efter som vi båda älskar att shoppa och bränna pengar på saker som behövs och inte.
Efter en timme så kom vi ut i friska luften efter gått inne på IKEA och nästan velat bort oss, de va verkligen gånger hit och dit. Sen gav vi oss vidare till Heron City som är ett nöjescentrum, där man kan: bowla, spela biljard, gå på bio, spela lufthockey, äta god mat, gå i affärer och dom har en mycket fin fontän mitt i köpcentrumet. Sen så fick jag syn på MEDIA MARKT och gick direkt dit för att se vad de hade för skoj. Jag blev inte direkt missnöjd av att besöka deras affär i alla fall. Där fanns verkligen allt jag vill ha i en affär så som tv spel, pc spel, dator prylar, tv apparater, filmer och skivor. Dock tyckte inte älsklingen om affären lika mycket som jag.
Vi hade planerat att hitta på någon rolig aktivitet på Heron City, men vi visste inte direkt vad vi ville hitta på. Vi var ganska oeniga om vad vi ville hitta på, men efter lång tids kivande kom vi överens om att bowla. Så vi gick och beställde en tid och så spelade vi i en timma och gissa vem som vann. Jo såklart JAG !
Resultatet blev:
Jag: 395 poäng
Älsklingen: 305 poäng
De var faktiskt en väldigt svettig och jämn match vill jag säga.
Sen så hittade vi en spel hall där de fanns massa olika spel och så.
Vi hittade lufthockey och älsklingen hade aldrig spelat de för. Men hon testade och hon var väldigt duktig faktiskt, vi spelade de två gånger till och med. JÄTTE SKOJ !
Sen efter bowlingen så gick vi och skulle äta, men fick beslut ångest om vad vi skulle äta.
Vi hade många ställen att välja på så som Mc Donalds, Pizza Hut, Sushi & Indisk mat.
Till slut kom vi på vart vi ville äta och de blev Pizza Hut.
Där beställde vi en double kebabpizza och som efterrätt blev de en banana split för min del och älsklingen tog en chesecake.
Kort sammanfattning om denna dagen rolig, mysig och svettig.

Nyss så packade vi i ordning våra väskor, så vi slipper att göra de i morgon bitti.
Vi tänkte att åka in lite tidigare i morgon, för att hinna gå i centrala Stockholm också.
Våran buss går 14:00 hem till Borås igen :(
Jag vill verkligen inte hem, jag vill stanna ett par dar till i Stockholm.

Men men nu blir de pussa och krama på älsklingen och sen blir de sova.
Natti Natti !

// Jag & Älsklingen

In to the BIG town...

Igår: Då va jag och älsklingen på begravning för hennes bästa vän. Sen efter begravningen så åkte vi hem och lite senare så lagade vi tacos, sen kollade vi på Let´s Dance och myste.

Idag: Då ska vi till Stockholms stad och där ska vi bowla, shoppa och äta god mat.
Sen då vi kommer hem ska vi bara ta de lugnt och bara softa framför tv:n med godis, tacos & cola såklart. De blir en lugnt lördag, ladda batterierna inför hemåkandet imorgon. Blir ju åka buss i 6 timmar, de blir både mysigt och jobbigt.

Nu: Ska käka frukost nu och sen göra oss i ordning för att åka in emot staden.



// Emil & Mariah

onsdag 3 februari 2010

Jönköping...

Nyss så lämnade vi Jönköping och nu har vi plockat fram datorn för att surfa internet lite och sen blir de nog att kolla lite film och käka godis och dricka cola såklart.

Men jag ska försöka uppdatera så ofta jag bara kan, älsklingen ska ha datorn också.
Vi får dela på datorn då vi bara har en.

Idag reser vi...

Idag lämnar jag & älsklingen bonahålan Borås i ett par dag & ger oss upp till en bättre stad vid namn Stockholm.
Ska bli så härligt och slippa tråkiga Borås ett par dagar.

Hoppas ni inte kommer sakna mig för mycket,
kommer ju hem på söndag så.

Jag vill inte åka hem, jag vill bosätta mig i Stockholm för evigt.

Men jag hoppas vi får de trevligt och så,
vi ska på bio och lite såna saker också.

Aja, nu måste jag fixa de sista till resan.

Jag ska försöka uppdatera min facebook och blogg på resan.

Åka buss i 6 timmar :(

Smsa mig om de är något !Sakna mig inte för mycket.
Kram på er alla !!!!


måndag 1 februari 2010

JAG ÄLSKAR DIG <3


Ett tag sen...

OJ !

Nu va de ett tag sen jag uppdatera, får bli bättre på det.

Lördagen:
Då hände de inget så speciellt mer än att vi va hemma hos mamma och fikade.

De blev goooood sockerkaka och sen så prata vi lite om allt möjligt och sen fick älsklingen se kort på mig då jag va liten och nyfödd.
De va faktiskt väldigt trevligt att fika tillsammans med älsklingen, theo & mamma.
Sen efter de så gick vi en snabbis hem till pappa för att hämta lite saker som jag ska ha här hemma.
Sen då vi kom hem så gjorde vi inget direkt speciellt, vi gjorde lite mat och la oss på soffan och kolla lite tv.

Söndagen:
Då så gick jag upp runt 10:30, bara för jag skulle hem till pappa och hämta lite möbler jag skulle flytta hem till Mariah. Så sen efter vi hade flyttat sakerna, började vi att sätta sakerna på plats och så. Sen efter de så va de egentligen planerat att vi skulle ge oss av till Knalleland men klockan va redan tre då så de va ingen idé. Så de får bli en annan dag sa vi då, typ måndag eller tisdag.


Måndag:
Vi gjorde inget direkt speciellt på förmiddagen, men sen vid 14:00 så hade vi tvätt tid. Vi tvättade kläderna som vi skulle ha med oss till Stockholm, blir tvätta resten av tvätten då vi kommer hem. Sen då jag och älsklingen kom ifrån tvättstugan med Theo så vem satt inte utanför våran dörr då, jo de va ju underbara svärmor som satt där och väntade på oss. Så vi fick in och så satte vi på kaffe till henne och värmde lite hembakade bullar som hon hade gjort, så satt vi och pratade en stund. Men sen behövde jag och älsklingen springa till tvättstugan för första tvätten va klar, så svärmor fick passa Theo hemma. Sen kom vi hem och va hemma i en timma ungefär, sen blev de till tvättstugan igen och tvätta den sista tvätten. Sen så va allt klart, skulle bara hänga upp de och torka. Sen så åkte svärmor hem vid 18:30 bussen och då kom pappa på en fika också, så vi satt där och fikade och tjötade med honom en stund. JÄTTE TREVLIGT & MYSIGT ! Sen då han hade gått så skickade Tina ett sms och frågade om jag hade lust att hänga med henne ner till Maxi, så jag hängde med henne och jag handlade lite saker också så som 2 chips påsar och 2st 2 liter cola. MUMS MUMS ! Sen då jag kom hem så hade älsklingen lagat hamburgare med bacon. MUMS MUMS !


Just nu:
Jag och älsklingen spelar Guitar Hero 80´s, älsklingen är jätte duktig för att vara andra gången. Hon kommer bli en rockstjärna om hon ska hålla på som hon gör, hon kommer lätt att slå mig i de spelet en vacker dag, bara hon får träna lite.


Snart: Blir de nog att spela lite Euro Truck Simulation 2009 en stund och sen blir de nog att lägga sig i sängen för att krama kudden.

Imorgon: Då blir de att gå upp tidigt, för att gå till Knalleland och försöka hitta kläder älsklingen ska ha till begravningen på fredag. De blir nog att äta något gott i Knalleland också, men vi vet inte vad de blir än märker vi imon. Sen efter vi har varit i Knalleland så ska vi till svärmor och fira henne. Hon fyller faktiskt år imorgon, så vi ska dit och fika lite och sen ska vi lämna Theo där för svärmor ska passa honom då vi är i Stockholm. KOMMER SAKNA HONOM SOM FAN ! Sen på vägen hem ifrån svärmor blir de att gå in på Maxi och köpa lite saker vi ska ha på resan upp till Stockholm så som dricka, kanske godis och något mer att äta på resan. Jag ska försöka uppdatera mer imorgon om jag hinner. Men hinner jag inte uppdatera imorgon så blir den nog att uppdatera på onsdag morgon och hinner jag inte då heller så uppdaterar jag på bussen upp till Stockholm.



// Familjen Gustavsson - Löfgren